Nu skruvar vi upp volymen
– fillersbehandling

Fyll ut och skapa volym med fillers

Vad är fillers?

Restylane/Perlane är en svensk produkt som introducerades på skönhetsmarknaden 1996. Det geléaktiga ämnet, en hyaluronsyra, består av sockerlösning och injiceras efter en tandläkarbedövning som utfyllnadsmaterial i läpparna. Ämnet stannar inte i kroppen utan försvinner med urinen efter omkring 6 till 12 månader.

Det huvudsakliga syftet med en fillersbehandling är att tillsätta förlorad volym i ansiktet. Det kan vara att man tappat volym i ansiktet på grund av ålder eller viktminskning. Du kan även använda fillersbehandling för att behandla rynkor, linjer och ärr eller för att tillföra spänst till huden. Fillers används också, och är mest populärt, vid läppförstoring.

Det finns olika typer av fillers till olika användningsområden. Det som skiljer typerna åt är densiteten, och det är för att volymen ska kännas naturlig och äkta. Vid en läppförstoring till exempel används en mjukare filler med lägre densitet för att läpparna fortfarande ska kännas mjuka och följsamma. Medan man för att utöka volymen i ansiktet med fördel kan använda en filler med något högre densitet.

 

Resultaten är omedelbara och återhämtningen snabb. För att få ett så naturligt och fint resultat som möjligt kombineras ofta fillers med btx.

 

Vad är fillers och var används det?

Fillers inom kosmetik består av det kroppsegna ämnet hyaluronsyra. Med kroppseget menas att det finns naturligt i kroppens vävnad. Fillers är ett perfekt verktyg för att modulera ansiktet genom att fylla ut och skapa volym där det saknas.  Det blir alltså möjligt att skapa något som du inte redan har. Populäraste områden för behandling med fillers är läppar, kinder eller linjerna från näsan till munnen, de så kallade nasolabialvecken.

 

När används fillers?

Hudens åldrande är oundvikligt och det är flera olika faktorer som styr det. Det är inte mycket vi kan göra åt de inre, biologiska faktorerna såsom våra gener och hormoner, men vi kan med teknologins framfart minska några av våra ålderstecken på enkla och effektiva sätt.

En fillersbehandling har många användningsområden och passar:

  • Vid rynkor och linjer
  • Vid volymförlust i mellanansiktet
  • För att framhäva dina läppar
  • Ärrbehandling
  • Vid torr och slapp hud för att ge spänst och lyster

 

Vilka märken jobbar Curatiio med för fillers?

Vi erbjuder bara fillers från välkända och beprövade märken som Stylage och Restylane. Vill du läsa mer om Restylane? Läs mer här.

 

Vilken fillersbehandling passar mig?

Vårt mål med fillersbehandlingen är att du ska känna dig varmt omhändertagen och i trygga händer. På Curatiio är vi lyhörda för dina önskemål och frågor. Inför din behandling utformar vi tillsammans en plan som matchar dina förväntningar, resultat och budget.

Vår legitimerade specialistsjuksköterska ger alltid professionella rekommendationer, baserat på lång erfarenhet och ett gott estetiskt ögat. Vi strävar alltid efter att du ska känna dig som ditt fräschaste jag, utan att se behandlad eller tillgjord ut. För att kunna erbjuda de bästa behandlingarna till våra kunder håller vi oss alltid uppdaterade kring tekniker och nyheter. Vi förlitar oss på forskning och håller oss ajour i denna växande bransch.

 

Det känns tryggt med kostnadsfria konsultationer.

 

Alltid kostnadsfria konsultationer

Saknar du volym i ansiktet eller drömmer om lite fylligare läppar? Vill du veta mer om fillers och hur vi kan hjälpa dig med våra behandlingar?

Vi vet att din tid är dyrbar, därför erbjuder vi på Curatiio i Göteborg kostnadsfria konsultationer på alla våra behandlingar och ingrepp. Vi ser konsultationen som en  möjlighet att titta närmare på just dina individuella förutsättningar och inte minst förväntningar. Efter en konsultation hos oss kan vi oftast ge dig en väldigt bra bild av hur slutresultatet kommer att bli, vilket hjälper våra kunder att känna sig trygga i sitt beslut. 

Det finns inga förpliktelser eller måsten kopplade till en konsultation. Skulle du vilja avvakta eller avstå ser vi ändå att vi fått ett unikt personligt möte där vi fått pröva vår kompetens, och lägga till nya lärdomar till vår kunskapsbank.