Profhilo i Göteborg | Curatiio®

Profhilo – anti-age

Nya mirakelkuren mot trötta ögon – Profhilo

Profhilo, Fillers eller Btx? Vi förstår att förvirringen är snudd på total. Vi på Curatiio i Göteborg reder ut skillnaden.

Profhilo är den allra senaste anti-age behandlingen baserad på hyaluronsyra. Sedan juli 2020 har över 1,5 miljoner Profhilo-behandlingar utförts och produkten har redan hunnit vinna fina priser inom estetiska och medicinska kretsar.

Det som skiljer Profhilo från andra fillers innehållande hyaluronsyra är att Profhilo inte enbart adderar fukt och spänst, utan även stimulerar produktionen av hudens egna depåer av kollagen och elastin.

Denna unika kombination ger en påtaglig och omedelbart uppstramande effekt på huden. Behandlingen med Profhilo har, till skillnad från fillers, inte en utfyllnadseffekt utan flyter snarare ut under huden och skapar ett slätare och mer återfuktat intryck.

Forskning visar att Profhilo är ett mycket säkert alternativ som inte bara förbättrar huden tillfälligt utan även stimulerar hudens egna produktion av anti-age ingredienser på sikt.

 

Hos Curatiio i Göteborg är alla våra sköterskor, läkare och kirurger licenserade med lång erfarenhet av injektioner som Profhilo.

 

Varför välja Profhilo?

Profhilo är en innovativ produkt med många fördelar:

  • Det stärker vävnaden på sikt
  • Det krävs få behandlingar för ett märkbart resultat
  • Få nålstick behandlar en stor yta
  • Resultaten syns direkt och de förbättras kontinuerligt under cirka 4 veckor efter slutförd behandling
  • Det är en snabb behandling med noll återhämtningstid så att du direkt kan återgå till din vardag
  • Tack vare att produktens gelkonsistens fördelas jämnt i behandlingsområdet är biverkningarna mycket små

 

Till vem passar Profhilo?

Precis som botox och fillers är Profhilo populärt bland både kvinnor och män i alla åldrar. På en yngre hy fungerar Profhilo i ett förebyggande syfte genom att stärka huden långsiktigt, och på den äldre hyn för en omedelbart fastare och slätare hudstruktur. Både män och kvinnor kan dra nytta av Profhilos unika egenskaper i att släta ut och samtidigt reparera.

Tack vare sina vävnadsstärkande egenskaper kan Profhilo behandla alla områden över hela kroppen, inklusive armar och händer. De vanligaste områdena är dock ansikte, hals och dekolletage.

 

Hur fungerar Profhilo?

Profhilo fillers injiceras direkt under det yttersta hudlagret där hyaluronsyra flyter ut och sprider sig jämt och kontrollerat. Där reagerar ämnet med hudens vävnad genom att omedelbart återaktivera den naturliga återfuktningen. Som ett resultat ökar produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra som återfuktar och stärker huden inifrån och ut.

 

Hur går en Profhilo behandling till?

Profhilo injiceras i ett helt unikt upplägg på fem olika injektionspunkter i ansiktet. Dessa fem punkter är noga uträknade för att ge maximal spänst och effekt. Efter injektion masseras produkten lätt in i ansiktet och därefter rekommenderas ytterligare en behandling efter 4 veckor.

Slutresultat kan du se 4 veckor efter din sista behandling. För att bibehålla resultatet, är rekommendationen att göra en ny behandling efter 6-12 månader. Är du ute efter ett bestående resultat så kan Ögonlocksplastik vara alternativet för dig.

 

Det känns tryggt med kostnadsfria konsultationer.

 

Alltid kostnadsfria konsultationer

Vill du reducera mörka ringa och påsar under ögonen utan kirurgiskt ingrepp, då är Profhilo behandlingen för dig. Har du hängande ögonlock så erbjuder vi ingrepp som Ögonplastik eller som det också kallas, ögonlocksoperation.

Vi vet att din tid är dyrbar, därför erbjuder vi på Curatiio i Göteborg kostnadsfria konsultationer på samtliga behandlingar och ingrepp. Vi ser konsultationen som en  möjlighet att titta närmare på just dina individuella förutsättningar och inte minst förväntningar. Efter en konsultation hos oss kan vi oftast ge dig en väldigt bra bild av hur slutresultatet kommer att bli, vilket hjälper våra kunder att känna sig trygga i sitt beslut. 

Det finns inga förpliktelser eller måsten kopplade till en konsultation. Skulle du vilja avvakta eller avstå ser vi ändå att vi fått ett unikt personligt möte där vi fått pröva vår kompetens, och lägga till nya lärdomar till vår kunskapsbank.

Är du ute efter Profhilo i Göteborg så har du kommit rätt. vi har legitimerad personal och följer så klart de nya regler som trädde i kraft 1 juli 2021.