Nöjda kunder

Patientberättelser

Helen, 56 år

Inför min behandling hos Curatiio genomgick jag en grundlig konsultation för att ta reda om jag var lämplig för ögonlocksplastik. Vi tittade på vad som passade mig och mina förutsättningar. Jag kände mig väl bemött och i trygga händer direkt från start. Jag kände att Curatiio var en trygg plats för ögonlocksplastik Göteborg.

På konsultationen för min ögonlocksplastik fick jag veta att mina hängande ögonlock bara var överflödig hud som lätt kunde tas bort. Jag fick också veta att fettpåsar runt ögonen uppstår när huden förlorat sin elasticitet. Detta leder ofta till ett trött utseende, med tunga och hängande ögonlock samt påsar under ögonen.  Vilket jag verkligen kände igen mig i. Detta hade gjort att både jag själv och omgivningen uppfattade mig som en trött och hängig kvinna, vilket jag inte kände mig som. Efter min ögonlockskirurgi känner jag mig mycket piggare i själen, och varken jag eller min omgivning tycker längre att jag är en trött kvinna!

På operationsdagen för min ögonlocksplastik kände jag mig lite nervös, men jag blev positivt överraskad av hela upplevelsen. Det jag vill förmedla till alla kvinnor och män därute som har samma typ av problem är att det finns hjälp att få.

Resultatet är fantastiskt och jag är glad att jag tog beslutet att genomföra ögonlocksplastik i Göteborg hos Curatiio.

Eva, 48 år

För mig är ögonlockskirurgi mer än bara ett ingrepp. Jag hade länge funderat på ögonlocksplastik men dragit mig för att kolla upp det. Delvis för att jag trodde att ögonplastik var ett svårt och besvärligt ingrepp, och delvis för att jag trodde det innebar stora risker. Efter konsultationen insåg jag att inget av det stämde.

Jag fick inte bara ett förbättrat utseende – jag fick framförallt en ökad självkänsla. Mitt beslut att justera ögonlocken samt fettkuddarna under ögonen handlade inte bara om ingreppet – det handlade samtidigt om att ta hand om mitt välmående. Problemet sitter på utsidan men det är den underliggande känslan att få känna sig som sitt bästa jag som faktiskt spelar roll.

Jag skulle rekommendera Curatiio till alla som är intresserade av ögonlocksplastik i eller i närheten av Göteborg.

Karin, 62 år

Jag hade egentligen inga jättestora besvär med mina ögonlock, mer än att jag tyckte det var svårt att få till sminket på grund av den överflödiga huden ovanför ögat. När jag lagt på ögonskugga syntes den inte och ögonfransarna tyngdes ner av mina hängiga ögonlock. Anledningen till att jag kom i kontakt med Curatiio var för att en väninna genomfört ögonlocksplastik med jättefina resultat. Det var det som fick mig att tänka, att det där kanske jag också skulle göra.

Jag förstod att ögonlockskirurgi är ett rätt så enkelt ingrepp som läker fort. Jag trodde man blev sjukskriven i flera veckor. Men redan efter en vecka tog vi bort stygnen och jag kunde jobba redan dagen därpå. Jag var lite blå runt ögonen i några dagar men det försvann fort.

Om du är nyfiken på ögonlocksplastik i Göteborg så vill jag varmt rekommendera Curatiio. Allt gick jättebra på operationsdagen och jag kände redan från konsultationen att jag var i trygga händer.

Idag kan jag lägga på smink som syns och jag ser allmänt mycket piggare ut. Tack!

Martina, 43 år

När jag passerade 40-strecket märkte jag stora förändringar i mitt utseende. Huden tappade sin elasticitet fort, jag fick rynkor och slapp och livlös hy. Jag tyckte också att jag såg tröttare ut än jag kände mig, då mina ögonlock hängde ner på mina ögon.

Därför bestämde jag mig vid 43 års ålder för att genomföra ögonlocksplastik och vilken skillnad det gjorde för mitt utseende! Utöver ögonlocksplastiken har jag även gjort andra behandlingar på Curatiio som stärkt min självkänsla, men det som verkligen gjorde skillnad på hur jag kände mig, var att lyfta upp ögonen med ögonlockskirurgi.

Ögonlockskirurgi i Göteborg hos Curatiio är verkligen en ögonöppnare som jag varmt rekommenderar 🙂

Maria, 41 år

Jag ska villigt erkänna att jag slarvade mycket med solkrämer när jag var yngre. Det ledde till att jag på äldre dar har blivit väldigt slapp i ansiktet och på halsen. Lyfta halsen kändes svårt, men lyfta ögonlocken verkade enklare! Med en enkel ögonlocksplastik i Göteborg på Curatiio kunde jag reparera några av ungdomens misstag.

Jag har idag ett mycket yngre och piggare utseende som jag märker givit mig en helt ny självkänsla. Jag trodde aldrig att ögonlockskirurgi kunde göra sådan stor skillnad.

Till en början var jag på konsultation och fick prata med riktiga proffs. Jag förstod att de hade gjort detta många gånger förut. Vi pratade länge och väl om mina förutsättningar och hur ingreppet skulle gå till. Jag kände mig inte alls nervös inför operationsdagen efter min konsultation.

Jag vill verkligen råda alla som lider av påskyndade ålderstecken att överväga ögonlocksplastick. Det förändrade mitt liv helt och hållet.

Maryam, 48 år

Jag bestämde mig för två år sedan för att göra en ögonlocksoperation. På grund av att det var svårt att sminka mig fint. Såg trött och svullen ut och det kändes inte som att det passade in i mitt ansikte för det hängde över mycket hud över ögonen.

Jag kontaktade många kliniker och en utav dem var Curatiio. Där fick jag en tid bokad för en konsultation direkt till läkaren.

Otroligt trevlig personal. Fick en operationstid den dagen som passade mig bäst. Det är viktigt att få en tid som passar en själv på grund av att när man är egen företagare så är tiden viktig. Hela operationen gick snabbt och bra. Jobbade dagen efter. Stygnen togs bort efter en vecka. När alla träffar mig säger dem att jag ser mycket piggare, fräschare och yngre ut. Nu kan jag sminka mig hur jag vill och är supernöjd för resultatet är bättre än förväntat!